Zhongshan Maitian Optoelectronics Technology Co., Ltd.

Nyheder

Bruger vi mindre energi på grund af lysdioder eller mere?
Slip tid: 2020-09-04 10:50:15  Hits: 17

Det er fuldstændig forvirrende at antage, at mere effektiv belysning fører til et mindre forbrug.Det modsatte er sandheden.

I lysdioder anvendes meget mindre energi pr. produceret lysstyrke; ifølge IHS Market anvender en LED-belysning en gennemsnitlig 40-procent mindre kraft end fluorescens og 80-procent mindre end glødelamper til at producere samme mængde lys.De bestemte, at " anvendelse af lysdioder til belysning af bygninger og udendørs rum reducerede de samlede CO2-emissioner af belysning med en anslået 570-millioner tons i 2017.Denne reduktion svarer stort set til nedlukning af 162 kulfyrede kraftværker. "

Lysdioder er en helt anden ting. Vi bruger dem på helt forskellige måder, som ingen nogensinde har drømt om, og vi bruger flere af dem.Lyset er blevet så billigt, at det er blevet til en bauble, til dekoration.Når det kommer til belysning, for at omskrive Stanley:   Det er fuldstændig forvirrende at antage, at mere effektiv belysning fører til et mindre forbrug.Det modsatte er sandheden.

Tidligere: Hvordan LED Lights Revolutionerer...

Næste: DET LEDE DRONNINGSMARKED 2020 ANA...